Wij zoeken een vaste website hoofdredacteur

We zijn momenteel in overleg met de gemeente om gezamenlijk een bewustwordingscampagne te starten waarbij onze website een belangrijke rol gaat spelen.

Zijn of haar werkzaamheden zijn :

het binnenhalen van content en het plaatsen daarvan op de website.

Dat houdt in het (dagelijks) publiceren van belangrijke kleine en grote gebeurtenissen die te maken hebben met het verbeteren van inclusie in onze stad. Het bijhouden van de website en facebook pagina, in gesprek gaan met burgers die ons volgen.

We vragen iemand die dit met passie zou willen doen en bekend is met een WORDPRESS website en iemand die het belangrijk vindt dat teksten ook begrijpelijk moeten zijn voor onze lezers. Bij voldoende belangstelling maken we een team.

Het spreekt voor zich dat je in bent voor een inclusieve samenleving.

Heb je interesse: laat het ons weten : info@maastrichtvooriedereen.nl