Maastricht. Voor iedereen.

Maastricht. Voor iedereen.

Graag willen we Maastricht meer toegankelijk maken. Voor veel mensen is Maastricht best toegankelijk.  Voor een aantal mensen is Maastricht veel minder toegankelijk. Met name voor mensen met een beperking kan er nog wel het nodige worden verbeterd in de stad.

En dan gaat het over de materiële toegankelijkheid, maar ook over de wijze waarop mensen worden aangesproken en hoe met hen wordt omgegaan. En dat is waar we aan willen werken!

Laatste nieuws

Maastricht. Voor iedereen. is constant in beweging. Hier vind je het laatste nieuws over de toegankelijkheid van onze stad. Bekijk oudere nieuwsberichten hier.

Maastrichtse Inclusie Agenda 2019-2022

  Op 25 juni heeft het college van burgemeester en wethouders de ‘Maastrichtse Inclusie Agenda 2019-2022’ vastgesteld. Graag informeer ik u over deze agenda, die een uitgebreid overzicht geeft van de inspanningen van de gemeente om de positie van mensen met een beperking in Maastricht te verbeteren. VN-verdrag Op 14 juli 2016 trad in Nederland […]

Wij zoeken een vaste website hoofdredacteur

We zijn momenteel in overleg met de gemeente om gezamenlijk een bewustwordingscampagne te starten waarbij onze website een belangrijke rol gaat spelen. Zijn of haar werkzaamheden zijn : het binnenhalen van content en het plaatsen daarvan op de website. Dat houdt in het (dagelijks) publiceren van belangrijke kleine en grote gebeurtenissen die te maken hebben […]